Alex Cosmeti bij Mooiz

Voel de kracht van de natuur op je huid

Voor huidverjonging en huidverbetering

Herbs2peel

Herbs2Peel is een natuurlijke professionele exfoliant voor de regeneratie en correctie van de huid.

Herbs2peel is waarschijnlijk de meest natuurlijke van alle professionele behandelingsmethoden die worden aangeboden door gecertificeerde schoonheidsprofessionals en schoonheidsspecialisten, als een oplossing voor een breed scala aan huidaandoeningen en huidproblemen.

De progressieve kruidenscrub kruiden2peel staat voor veel meer dan de conventioneel bekende kruidenpeeling. herbal2peel is het moderne, natuurlijke en veilige alternatief voor methoden als [bijv. Naalden en microdermabrasie] en andere professionele peelings [chemische peelings fruitzuur, enz.] En kunnen worden aangepast aan uw huidtype en huidconditie vanwege het grote aantal behandelingsopties.

BEAUTY-PEEL ANTI-SPOT BEHANDELING

60 minuten 79,00 euro Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Zo werkt Herbs2peel
Hers2peel is een bewezen, natuurlijke methode voor huidcorrectie en regeneratie op basis van een mengsel van pure kruiden zonder chemische toevoegingen of synthetische schuurmiddelen of bindmiddelen. De kruiden worden in de huid gemasseerd in combinatie met speciaal geformuleerde producten die ook op natuurlijke basis worden ontwikkeld. De speciaal geselecteerde kruiden bevatten waardevolle eiwitten, koolhydraten, vitamines en enzymen. Kruidenmicrodeeltjes verwijderen de bovenste huidlagen, terwijl de voedingsstofrijke, actieve stoffen in de huidlagen doordringen.
 
Ideaal als een frisse kick voor speciale evenementen [bruiloft, gala, etc.], als opbouw- en herstelkuur, als detoxbehandeling na de zomermaanden, of als een exclusieve verwenbehandeling. Maar zelfs een meer gevoelige huid (couperose / rosacea) kan worden behandeld met de Beauty Peel en de huid versterken.

Contact

Heeft u vragen? stuur dan een  mail naar